'Åh ChOklad'










Jag vet inte hur ni har det, men så här vill jag ha det. -Berlin 20101117

Som ni har längtat, som ni har suktat:

Här kommer Costa Rica bilderna:














Natten är den bästa tiden på dagen.

Nu har jag varit kulturell. Jag har rest och sett världen. Jag har varit i ungdomens stad, staden vars namn betyder någonting med en björn, staden med klotter på alla husen, den fetaste maten, de snyggaste männen och den intressantaste historian.

De senaste dagarna har varit smockfulla med kulturella påfund. Jag klottrade på fejkmuren, men skrev dock fel så budskapet med klottret försvann. Dock skrev jag den rätt i inläggsrubriken.
Jag känner mig poetisk (vilket jag alltid gör vid bakfylla), en bit av min själ slet sig loss och stannade på någon härlig gata när jag reste där ifrån. Berlin. Lyckad resa. Lyckad stad.
Ikväll såg jag parlamentet och fanimej, vad roligt det var! HAHA! Skrattade högt flera gånger. Nyligare än parlament-tittande spenderades med att fejka en idrottsanalys. Livet har sina goda stunder.

Tchüss!

Idag bär det av mot Berlin!

Berlin, das city für die bierlovers. Min tyska är magnifik.
Eller ska vi säga min Sweducht? :)

Vardagen tar sin form.


Costa Rica.

Hösten har en tendens att frambringa det värsta ur oss svenskar. Men en gång för alla; jag orkar inte sura utan anledning. Orkar inte ens ta upp tanken på att vara bitter, det är inte värt det.
Hösten är vacker och snön ännu mer kristallklart iögonfallande! Men det kanske är så man känner när man lyckas tajma att resa till Costa Rica precis när Sverige är som värst med slask, regn och vet hu, komma lagom tillbaka till tjockt lager med vintersnö på gatorna.

I förrgår missade jag bussen hem, men jag fick inte alls någon surhetskänsla. Jag hade inget alls emot att vänta på bussen i en kvart i minusgrader, jag hade ändå ingen tid att passa, bra musik i lurarna och tankar att bearbeta.

Folk kan klaga bäst de vill, men julen är positiv för mig i år. Om en vecka sitter jag antagligen på en bar i Berlin med förhoppningsvis peppade vänner! Mitt konto innehåller 3625.35 riksdaler vilket är helt okej för att vara min budget. Imorn ska jag införskaffa mig en vinterkappa. Det ni!

Home is just a place to live in,

the world offers so much more.

RSS 2.0