Nants ingonyama bagithi Baba


Om du vill ha riktigt härlig musik en vardagskväll som denna ska du garanterat klicka på play, för att det är musik som får din liv att gå runt, runt, runt, runt.

Vatten.

Jag har så sjukt mycket att fixa för tillfället. Jag vill egentligen bara sitta och glo och göra ingenting. Eller kanske festa, vara helt galen och utom all kontroll. Men om två dagar, då ni! DÅ får jag sitta och göra vad jag vill, för då ska skolan åka åt pipsvängen och jag ska åka åt karibien! WIOOOOHOO

Mager kärlek.


(Klicka på play)
Igår bakade jag äppelpaj. Denna åt jag med en djup roman, bredvid en öppen eld, i en varm filt. Vad bra en söndag kan vara ibland. Dessutom har jag gått runt med låten här ovan i lurarna hela helgen.
-Fantastiskt bra må jag säga.

Uppdatering.


Förvillande.

Hahahh jag dör vilka sammanträffanden!
Sitter och kollar på tv1000 på en film som hette Big Stan. Sen dyker en kille upp och jag ba wooh sööt, kollar såklart upp vad skådisen heter. Jackson Rathbone.

Söker på honom och se vem spelar inte han då? Jo, Jasper i Twilight. Ojoj. Sen söker jag lite till och tro det eller ej så är det samma pojke som spelar  Sokka i Avatar - The last airbender som jag såg med min fina vän Emma och hennes lillebror i fredags. Vojne, vojne.


Modekungen.se kan ta sig.


.

Överexponerad.

Gamla foton.



Så kan det se ut när photoshop går en åt huvet.

Ett litet mexico i Uppsala.








Så var det klassfest och kaos. Hur trevlans som helst.

=)

Blah, blah, blah.

Uppdaterar om taco-festen senare ikväll.

Hihi.


Trots ett för sent inskickat bidrag i ministorlek, kom jag med på hemsidan. Dock är dagarna att rösta på det över. Lite snopet sådär men jag kunde rösta ändå. Skum tävling det där....

http://www.unt.se/ungakmarker/

Jag har skrivit en novell om krig.


Det här fotot är taget av min mästerliga kusin. Jisses så härligt det är!
Hela dagen har jag klippt och klistrat, pysslat och donat. Det ger mig minnen som tar mig tillbaka till dagarna på fritids. Men piñatan gör trots allt framsteg :)
Min matlagning är dock en katastrof! Middagen totalt förstörd men det kan jag leva med trots allt. Överkokt soppa: som att käka enbart svampsås.
Livet leker och imorgonkväll är det FEKKE!

AAAARRRRRRRRIIBAAAAAA


Idag släpptes senaste avsnittet av How I Met Your Mother. Wihoo, världens bästa serie om du frågar mig.
Bestämde mig för att satsa mig och ladda upp med nytillagad kola och te inför ett ljuvligt avsnitt.
Annars? Jo jag har peppat inför ett bygge av världens schnyggaste piñata som vi ska slå sönder på vår Taco-fest på fredag!

Mmmmmhmmmmhmhhhhmmmm.......sova.




Bilderna häröver föreställer min palm. Den dog och jag sörjer den. Enda växten jag har i mitt fönster nu är en liten, ful kaktus.

Jag leker och leker och leker med Photoshop. Det är kul och har blivit mitt nya kvällnöje.
Är uppe sent men påminner mig om och om igen att det inte gör något efteresom jag har sovmorgon. Fast nu ska jag nog sova. Det är något fint i verbet 'att sova'. Det är en livsnödvändighet och en väldigt härlig aktivitet. Den får en att tänka på en mjuk säng och varma täcken med massor av kuddar. Det får en att må bra och den låter en drömma. Drömmar får dig att tänka över dagen.
Mmmmmmhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmhm.......sova.

Kanelbullens dag.



Idag har jag ätit hela fem och en halv kanelbullar och dessutom bakat några av dem. Helt klart värt det.

Apelsinkonst


Nu vill jag inte ha någon ful liten kommentar om att skuggorna går åt olika håll. Det är konst...

One good thing about music, when it hits you, you feel ok.

Jag är uppe sent, dricker varmt vatten smaksatt av svarta söderblad ur en fashionabel nittiotalskopp. Känner mig aningen tom och förvirrad. Borde ha pluggat hela dagen om atomer och drivande elementarpartiklar.
Helgen är ovanligt lång och vädret har aldrig varit vackrare, ändå är jag seg som en påse mjöl och dammig som golvet under min säng. Min hund haltar som en liten gris på den vänstra framtassen, orsak: ingen aning. Min kära dator på hela åtta år krasha för första gången på åtminstone sex år. Efter utluskande och uppskruvande av burken listades det ut att den "primära hårddisken" lider av psykiska problem. Alla minnen från senaste året är därför för tillfället uppslukna. Dock kanske det var positivt för då fann jag gamla foton från andra år. Aningen liten mysfaktor när man kollar igenom dessa. Min vän och jag hade en liten konversation om hur hon får meddelanden från en kille vars hook-up på söder gett honom fel nummer.
Nu ska jag låta min psykadeliska hjärna gå igenom mina tankar och lista ut hur vi skaffar fred på jorden.
En start tycker jag är att lyssna på Bob Marley.

Dig ska jag ta med hem.



Idag visade min kära, kära vän Freddie hur man redigerar bilder snyggt. Nu sitter jag och febrilt försöker lära mig hur Photoshop funkar egentligen. Det är krångligt och knepigt och lurigt men jag hoppas jag blir lite, liiite duktigare på kuppen. Här under har vi föresten min kära, kära kusin.

I'm the king of bongo bong







Kan djur dansa?

NU finns det bildbevis, för er som aldrig tror mig när jag påstår det. Men nu är det fastställt,
Amanda Biata Christina Magdalena Gunnarsdotter Hillerdal
KAN göra rökringar!!!!!!!

RSS 2.0