Somliga går i trasiga skor.

Jag vet inte om så många har hittat fram till min blogg än, men om så vore lite kommentarer ett plus till fler uppdateringar från mig ;)

Som i min nya header så har jag en trasig sjal som jag köpte för tjugo riksdaler på weekday. Snacka flopp och lurad man blir att köpa en sjal med massa hål i men jag insåg igår att jag älskar den. Nämnde jag att den är militärgrön? -mumma. ciao.

Tack för din röst.

Jag är faktiskt medlem på lookbook. Medlem? Ja men rösta på mig då! VAD väntar du på?



Konspirationsteorier

Jo, jag har fått en sån där spånande tanke som vanligt.

Kina är världens mest befolkade land med 1.3 miljarder 2009, därefter Indien med 1.2 miljarder. Tillsammans är det cirkus 40% av världens befolkning....


Nu till den roliga tanken: Facebook har 400 miljoner medlemmar alltså 0.4 miljarder. Om Facebook var ett land skulle det vara nästan exakt lika befolkat som USA och ligga på delad plats som tredje största i världen. Eller de andra länderna skulle ju få mindre invånare och eftersom 30% av USAs befolkning är medlemmar på facebook skulle detta resultera till att landet Facebook faktiskt skulle vara det tredje största i världen (befolkningsmässigt). Sug på den.

-Vart nu det landet skulle ligga.... Tänker jag för mycket? - JA. :)



MVG i samhällskunskap (check)

Konstnärligt

Nu mina vänner har jag skaffat en ny blogg. Ni fina som vill fortsätta läsa min blogg gör det i framtiden här. I det här inlägget laddar jag nog faktiskt upp lite foton på min vän Jonas och mig.








Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0