shake my hand


På den här bilden är jag en spegelbild, men Maher är bakom fönstret. Betyder det att han finns på riktigt och inte jag på fotot? Eftersom han sitter där på riktigt och jag står inte där på riktigt utan är bara en spegelbild. Men jag finns ju ändå på riktigt eftersom jag orsakar spegelbilden, fast då är jag ju utanför bilden. Det är klurigt må jag lova. Undra hur en riktig filosof skulle tolka fotot. Kanske skulle satsa på det yrket, filosof. Det verkar soft - vara allmänt smart och komma med konspirationsteorier. Så vill jag leva. Men det yrket kanske inte finns idag. Folk behöver inga teorier, de har ju google. Dock, när jag blir gammal ska jag vara precis som Gandalf.

Vojne Vojne


Idag blir man kidnappad. Jag tar risken.

Take me out tonight where there's music and there's people.


Frid, handlarn, frid


Det här är min nya tesil jag fick i present. Alldeles alldeles underbar.

take a chillpill

Ge mig ett lyckopiller, en bergochdalbana, en snyting, en gräsmatta, en stjärnhimmel, en fylla, en kärlek, en sax, ett klister och en bergsprängare. Vad mer kan man önska sig, jo sommar förstås. Men det på sätt och vis ingår. Javisst ja, så behövs en lyckobrunn också att slänga ner alla dessa mynt i.
18 år, då är man vuxen. Det är tydligen nu livet börjar.


time.


Ångestfylld. Vill inte fylla arton längre, har inte hunnit vara sjutton än.

Sippin', Sipp - in, Sip - pin, In - sip.


"Den vill fly från djuret Barn, för vilket fjärilarnas släkte har den stora fasan."
Så står det på den tionde meningen i min bok jag valt att läsa till svenskan. Jag valde en gammal klassiker för att göra min svenskalärare glad, eller bara för att smöra, men det har väl egentligen samma syfte. Jag kör på motsatt pluggfilosofi. Att reducera mina läxor istället för att föröka dem. Det funkar helt okej och det håller.

Stay out super late tonight


När jag blir stor så ska jag bli rik. Och när jag är rik ska jag bli liten igen.

Psykadeliska Januari



Jordnära, upprymd, uttömd, rastlös, lugn, understimulerad, psykadelisk.

High on diesel and gasoline







vår julgran.

But you had an other, you had a lover


Om tjugoen dagar är jag arton. Igår firades nyår. Vi är inne i ett nytt decennium. Jag känner mig gammal, nyfödd, pytteliten, medellängd och grovt understimulerad. Såhär ser jag ut tvåtusenelva. Rosa, seg, smördeg, sjafsig och lagom tlött.

RSS 2.0